Tjänster

Lina's Städ

Vi sköter om ditt hem när du inte har tid!

Vill ni få ett renare kontor, skinande fönster eller golvvårdsbehandling? Lina's Städ erbjuder ett stort utbud av lokalvård- och servicetjänster som täcker era behov.

 

Flyttstädning i olika former

 

Lina's Städ utför flyttstädning i såväl lägenheter och villor som kontor och större fastigheter. Efter utförd städning genomför vi noggranna besiktningar.

Du kan vara säker på att lämna ifrån dig lägenheten välstädad och redo för nya hyresgäster.

 

 

Flyttservice

 

Flytthjälp och packning inom Stockholm. Gratis utlåning av flyttkartonger.

 

 

Hemstädning

 

Regelbunden städhjälp enligt era önskemål på en bestämd tid & dag.

 

 

Fönsterputs

 

Våra yrkesvana fönsterputsare tvättar dina fönster skinande rena. Abonnera på utvändig fönsterputs 6 - 7 ggr / år.

Komplettera med alla sidor på Vår och Höst.

 

 

Kontorsstädning

 

 

Att städa på kontor kräver anpassning till kundens rutiner och stor diskretion. Vår personal är pålitlig, van att hantera nycklar samt arbeta effektivt utan att märkas.

 

Vi skräddarsyr arbetsinstruktionen efter era lokaler och önskemål. Under uppstartsperioden jobbar vi sedan gemensamt för att hitta den perfekta rytmen, för att ni ska känna er trygga med personalen och att städprogrammet känns rätt. Vi är måna om att ni ska bli helt nöjda.

 

 

 

Storstädning för bättre miljö

 

Anlita Lina's Städ för en storstädning ett par gånger om året. Då uppnår du hög renlighet och bättre miljö. Det kan vara speciella ytor som behöver extra rengöring, svåråtkomliga utrymmen. Möbler som behöver dammsugas eller mattor som ska tvättas. Väggar, tak och lister som ska torkas, armaturer som ska tas ner och rengöras.

 

 

Byggstädning

 

 

För att ge platschefen på ett bygge maximal service i alla skeden av byggnationen åtar vi oss att sköta alla former av städning och rengöring under byggets gång. Detta möjliggör för byggentreprenören att kunna fokusera helt på sin uppgift, i trygg förvissning om att städningen sköts professionellt.

 

Byggstädning är en helt egen disciplin inom städning med egen charm och egna krav. Att gå och “grova” kan inte vem som helst! Byggstädning kräver t ex mycket korta beslutsvägar. Vi svarar snabbt på anbud och kan sätta igång med kort varsel. Vi är väl utrustade och väl utbildade.